alvast voor u op een rijtje gezet

Camping De Haarakker is gelegen op ca. 4km van Geesteren en 2km van Langeveen, midden in Twente. In deze dorpen vindt u een bakker, slager, eetgelegenheden, terrassen, een slagerij en een supermarkt. Maar ook kledingwinkels, kapsalons en een fietsenzaak zijn aanwezig.

Maar uiteraard is er in de nabije omgeving nog veel meer moois te bewonderen; Kijkt u zelf maar:

Het Springendal

Het Springendal

De tuin van Nederland’ luidt de bijnaam van dit stukje Twente bij Ootmarsum. Schilderachtige kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos.

Address: Chicago
Added: 05.06.18
Hardenberg

De regio Hardenberg heeft genoeg te bieden met haar ligging in het mooie en natuurrijke Vechtdal Overijssel en het Reestdal met veel pittoreske dorpen en steden.

Address: Chicago
Added: 05.06.18
Ootmarsum

In en om Ootmarsum kun je volop genieten van kunst, musea, natuur, markten en leuke restaurants. De schilderachtige pleintjes of de prachtige patriciërshuizen?

Address: Chicago
Agent: Added: 05.06.18
Vasse

Vasse ligt in de gemeente Tubbergen en daar struikel je bijna over de bewijsstukken uit de oertijd. Wat te denken van twintig grafheuvels op de Vasserheide?

Address: Chicago
Added: 05.06.18
Tubbergen

Tubbergen prikkelt je zintuigen. Kom tot rust, geniet van het coulisselandschap, luister naar de stilte en neem een diepe teug verse lucht!

Address: Chicago
Added: 05.06.18
Engbertsdijkvenen

Engbertsdijksvenen, een uniek natuurgebied in Nederland waar je nog zeldzaam hoogveen vindt. Dit stille, uitgestrekte veenlandschap heeft een aantrekkingskracht op bijzondere planten en dieren. Niet voor niets is Engbertsdijksvenen een beschermd Natura 2000-gebied in Europa.

Address: Chicago
Added: 05.06.18